Къщата за гости Стефанина

Обградена от свежа зеленина, къща за гости Стефанина е разположена в архитектурния резерват Боженци. Сградата е изградена в традиционен възожденски стил и предлага стаи с безплатна Wi-Fi връзка. Соколският манастир отстои на десетина километра.


Всички стаи включват LCD телевизор с кабелна телевизия и просторна баня с душ, сешоар и тоалетни принадлежности. Някои от стаите имат и веранда.


Настанените могат да отпуснат в сауната или пред камината в общата зала. В къщата има кухня която се ползва общо, където са подсигурени минибар и съдомиялна. Всяка сутрин може да закусите на шведска маса.
Къщата за гости Стефанина притежава семпъл фитнес, градина с барбекю и веранда. Детският кът подсигурява забавления за малките палавници.

При поръчка може да се организират конна езда и други забавления.
 Ресторантите и магазините са на няколко минути пеш, а до Габрово може да се отиде за двадесет минути с автомобил, до Велико Търново е на отстояние на 40 километра от къщата за гости.


Този хотел се кипри сред гора, само на два километра от село Боженци – който е архитектурен резерват. Тук може да ползвате безплатна Wi-Fi възка, закрит и открит плувен басейн, както стаи с климатик и LCD телевизори.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/442_attach_3456_normal.jpg