Хотел Калина Палас

Разположен върху бърдо точно в сърцето на град Трявна, хотел Калина Палас предлага прекрасен панорамен поглед към града от високо. Тук може да ползвате закрит басейн, фитнес зала, два ресторанта, както и безплатна Wi-Fi връзка.


Стилният хотел Калина Палас е боядисан в кафяво и бели тонове. В хотела има 24-часов лоби бар с веранда, класически български ресторант и друг ресторант, който предлага закуска на шведска маса, както обяд и вечеря с подбор от световни деликатеси.


Стаите на Калина Палас са с климатик, веранда и мебели от дърво във всички нюанси на кафяво. На ваше разположение са плоскоекранни телевизори с кабелни програми, сейф и минибар.


В зоната за отмора са изградени сауна и хидромасажна вана. При поръчка и срещу допълнително заплащане може да резервирате масажи за тяло. Зоната за забавление е оборудвана с маса за тенис и билярд.


Тук може да ползвате услугите на консиерж, които може да ви включи в многобройни екскурзии. Село Боженци е предвидено за обиколка при желание за еко туризъм. Габрово отстои на двадесет километра от хотел Калина Палас.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/442_attach_3459_normal.jpg