Хотел Фенерите

Намиращ се в реновирана сграда от началото на XIX-ти век, хотел Фенерите се кипри в центъра на село Кметовци, на десет километра от Габрово. Съоръженията за отмора са хидромасажна вана, парна баня и сауна.


Стилно обзаведените стаи и суити са с кабелна телевизия и безплатна Wi-Fi връзка. Всички помещения за обитаване са окомплектовани с работни бюра, персонални санитарни възли и минибар.


Към хотел Фенерите има бар, ресторант и механа. Те предлагат богато разнообразие от традиционни нашенски гозби, питиета и деликатеси от Габровския район. При поръчка се сервират специални диетични менюта.
Огромната открита площ разполага с детски кът и обзаведена градина.

Настанените имат възможност да играят тенис на маса и да опитат масаж с ароматерапия. Тук може да наемете велосипеди под наем и да ползвате безплатен частен паркинг.


В близост има автобусна спирка, от където може да отидете до автогара Габрово и други дестинации. Архитектурния резерват Боженци е на пет километра, а музеят на открито Етъра е на двадесет километра от Фенерите.


Пещерата Бачо Киро и Дряновският манастир са на няколко километра, до Велико Търново може да стигнете за половин час. Летище София отстои на 230 километра, а транспоти могат да бъдат сформирани срещу допълнителна сума.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/442_attach_3465_normal.jpg